VARFÖR BEHÖVER MAN HA EN HEMSIDA?

 • Nya affärsmöjligheter – din hemsida blir en extra säljare.
   

 • Öppet dygnet runt för alla!
   

 • Marknadsföring – möjligheter till att nå ut till många på så kort tid:
   

 • Trovärdighet - professionell struktur är övertygande.
   

 • Varumärke – det är dags att äga ditt företag online
   

 • ”Syns du inte, ja då finns du inte”

1/4

För fler kunder

Internet är en oerhört stor källa till allt man söker och dagligen så befinner sig 4,4 miljarder människor online och enligt statistik över dessa så har också runt 90 % kontaktat ett företag för hjälp eller köpt något under sin vistelse på nätet. Vill du vara den som blir kontaktad så gäller det alltså att finnas kontaktbar.

Öppet dygnet runt för alla

Det är få företag som kan hålla öppet 24/7 i fysisk bemärkelse, också få som tjänar på det. Dock så kan man genom sin hemsida ändå finnas nära med sina produkter och tjänster när helst som det passar kunderna själva och därtill också oavsett vart de befinner sig.

Marknadsföring

När det kommer till marknadsföring så är det nya tider som gäller och internet är helt klart ledande inom den marknaden. Dels så finns det mängder av lågprisalternativ här igenom men därtill så finns det inga andra möjligheter till att nå ut till så pass många på så kort tid och dessutom också riktat för ännu fler träffar.

Kommunikation mellan företaget och dess kunder
En växande trend är att ha en del av sin kundsupport genom hemsidan. Detta minskar trycket på telefonköerna minskar dessutom kostnaderna.

Trovärdighet

En välorganiserad hemsida med tydlig och professionell struktur är övertygande för de allra flesta om att man faktiskt är ett seriöst företag, med seriösa tjänster/varor och som går att lita på. Motsatt verkan sker faktiskt om man inte går att hitta genom sökmotorer eller på något annat vis online.

 

”Syns du inte, ja då finns du inte”

Det är ett motto som är lika sant som det är sagt idag. Oavsett om du varit verksam länge och känner att du inte behöver en hemsida eftersom du kanske har dina kunder eller ”för att det alltid fungerat tidigare” så kommer också du tids nog känna av samhällets förändring. Vill man växa, vill man tjäna mer eller hitta till nya kunder, ja då är det inte mycket annat som finns att välja mellan.

syns_du_inte_så_finns_du_inte.jpg